Outrageously good
Header

Dream come true

januari 30th, 2014 | Posted by Eleanor in Livet som ekonom

Jag tänkte berätta en liten historia som leder upp till idag :) Jo, det är så att min pappa är rätt så duktig… Det tycker i alla fall jag och han är lite av min hjälte. Det är förmodligen därför jag pluggar samma ämne som han jobbar med :p Jag har alltid tänkt att jag aldrig kommer nå upp i hans nivå och vara tillräkligt smart eller duktig för att bli som han. Idag är det dock en liten dream come true för jag ska få smakprov på pappas nivå, det är nämligen så att idag ska jag på föreläsning som pappa ska hålla i! :D Jag trodde aldrig att jag skulle hinna bli tillräktligt duktig för att ha pappa som lärare innan han slutar jobba men här är jag och jag är så taggad :D

image

Puss

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Kommentera