Hejsan svejsan bloggen! Tack vare att jag försov mig så sitter jag här på kontoret i Hudiksvall utan någon frukost och ingen matlåda. Det finns bara en lösning och det får bli en restaurang som står för min mat idag, det är visserligen inte helt fy skam men lite surt är det när jag igår stod och lagade flera matlådor som jag tänkte ha hela veckan. Jag är dock väldigt hungrig så det enda som finns i min hjärna just nu är mat, därför får detta blogginlägget också handla om det. Ni vet den där känslan när man är precis vrålhungrig men man vet inte riktigt vad man vill käka utan det ända man vill är att få mat. Den känslan har jag precis nu, det känns som att jag hade kunnat tugga på knäckebröd utan pålägg. Jag ska dock jobba för att hålla mig så att det blir en riktigt trevlig stund på någon restaurang i Hudiksvall. Som jag tidigare nämnt så var det full fart i köket och den gången så blev det en relativt enkel wok, jag tycker det är smidigt för matlådor och man kan variera lite angående vad man vill ha. Den här gången valde jag köttfärs som jag fräste upp i olja tillsammans med grönsaker i form av skivade morötter, vattenkastanjer, minimajs och bambuskott. Därefter tillsatte jag curry i mängder tillsammans med en skvätt sambal och siracha. Sedan är det bara att hälla allting i en bunke och blanda ner ris tillsammans med lite mer curry, soja och vill man hetta till det lite så föredrar jag en skvätt sambal också. Det är relativt kalorisnål maträtt och riset mättar betydligt bättre än pasta. Att det tar ungefär 20 minuter också väldigt skönt. Där fick ni ett litet tips på en perfekt rätt för matlådor, nu ska jag se om jag kan hitta någon meny från en restaurang så jag vet vart jag ska åka sen. Ha det fint!